TIRANA EAST GATE (TEG)

Përshkrimi: Tirana East Gate (TEG) është nga projektet e fundit të Balfin Group si një nga qendrat më të mëdha tregëtare me sipërfaqe  95 218 m2. Dizajni i TEG përfshin një fasadë futuristike me konceptin e ndriçimit të gjallë dhe magjepsës dhe një arkitekturë spektakolare. Me 180 dyqane, 10 marka ekskluzive, 2 kate për pazar dhe 2 kate parkimi, duke përfshirë 3300 vende parkimi, TEG ofron shërbime të ndryshme dhe mundësi për argëtim.

Periudha: Shkurt 2012