TID TOWER “HOTEL PLAZZA”

Përshkrimi: Ndërtesa është e përbërë nga 24-kate, me 4-kate nëntokë (3 -kate parkim nëntokësor dhe 1 kat për shërbime), vendodhja është në qendër të Tiranës, në rrugën "28 Nëntori".

Periudha: Viti 2007 - Prill 2016.