RIKUALIFIKIMI URBAN I PAZARIT TË RI DHE NDËRTIMI I MARKETIT TË RI TË FRUTA-PERIMEVE – LOT 1

Përshkrimi: Kolaudim punimesh dhe aprovim të rikonstruksionit të  Pazarit të Ri dhe ndërtimit të marketit të ri te fruta-perimeve. Ky projekt e riktheu Pazarin e Ri në parametra të një pazari moderne, për t'u patur zili edhe nga qendrat kryesore evropiane dhe të frymëzuara nga modele të suksesshme evropiane, të tilla si ato të Barcelonës, një investim prej 6 milionë eurosh.

Ky projekt i rëndësishëm mbështetet nga fondacioni Shqiptaro-Amerikan i zhvillimit dhe Bashkia Tiranë.

Periudha: Maj 2017 – Shtator 2017