NDËRTIMI I KOMPLEKSIT REZIDENCIAL TE VILAVE, DHËRMI, VLORA

Përshkrimi: Guri i bardhe Drimadhe, Dhermi është një projekt që do të përfaqësojë një "ishull" paqësor dhe komod i cili bashkohet me bregdetin unik Jon dhe gjelbërimi që do të "nxjerr" këtë kompleks turistik, do të përmbushë të gjitha kriteret për t'u klasifikuar si një mjet i standardit me tre lloje kryesore të vilave. Sipërfaqja totale e ndërtimit është 8000 m2.

Periudha: January 2015 - February 2018