NDËRTIMI I KOMPLEKSIT REZIDENCIAL "ROLLING HILLS", ME 128 VILA.

Përshkrimi: Rolling Hills janë kompleks vilash luksoze rezidenciale të vetmet në qytetin e Tiranës, kompleksi përbehet nga rreth 128 Vila, një klub, park dhe të tjera zona rekreative.

Periudha: Nga 2014 - Vazhdim