NDËRTESA REZIDENCIALE DHE SHËRBIMI ME 6,7 DHE 8 KATE NË RRUGËN, "SAMI FRASHËRI", TIRANË

Përshkrimi: Ky kompleks rezidencial është shumë afer parkut dhe liqenit të Tiranës dhe është ndërtuar me standarte shume të larta të zgjidhjeve teknike dhe materialeve të përdorura, ofron komoditet të lartë banimi dhe është zonë shumë e kërkuar për biznese.

Sip. Total 50,000 m2

Periudha: Maj 2006 - Viti 2013